Tilbake til toppen
  /  Tjenester   /  Selskapsetablering og bedriftsrådgivning

Selskapsetablering og bedriftsrådgivning

Selskapsetablering og bedriftsrådgivning

Om du ikke enda har etablert deg som selvstendig næringsdrivende eller har opprettet eget selskap, vil vi anbefale deg å snakke med oss i Skatt & Fradrag Kunstnere AS først. Det finnes mange muligheter, noe som gjør at valg av selskapsform vil kunne bli en vanskelig affære når du skal starte eget firma.

Skatt & Fradrag Kunstnere AS vil for alle nye selskap vurdere hvilke selskapsform som er mest gunstig av enkeltpersonforetak (ENK/EPF), AS og ideell organisasjon/forening/stiftelse. Vi har full oversikt over regler og vilkår som må oppfylles for blant annet registrering i Brønnøysundregistrene for nye selskaper, samt alle muligheter, fordeler og juridiske begrensninger som følger hver selskapsform. Vi tilbyr også bedriftsrådgivning innen skatt og tjenester innen regnskap, uansett hvilken type bedrift du skulle velge å starte.

Som daglig leder i eget firma har du mer enn nok å tenke på – ta kontakt med Skatt & Fradrag Kunstnere AS for bistand med selskapsetablering og bedriftsrådgivning. Du kan nå oss på telefon 950 26 188 eller sende en e-post til post@skattogfradrag.no.

Vi ser fram til å høre fra deg!

OFTE STILTE SPØRMÅL OG SVAR

Kan dere hjelpe meg med å etablere et selskap?

Vi hjelper deg med selskapsetablering og avvikling, samt bedriftsrådgivning rettet spesifikt mot deg som skal starte eget firma. Vi bistår med registrering av nye selskap i Brønnøysundregistrene, valg av selskapsform, økonomisk rådgivning, regnskap, informasjon om fordeler, muligheter og juridiske begrensninger for ulike selskapsformer, utarbeidelse av budsjett, samt skatterådgivning og andre tjenester. Les mer her på nettsiden vår.

Faller jeg inn under deres kundegruppe?

Lurer du på om du faller inn under vår kundegruppe? Vi tilbyr våre tjenester til kunstnere, som er alt fra skuespillere til dansere, musikere, komikere, billedkunstnere, forfattere, programledere, arkitekter, lyddesignere, designere og andre. Du finner en mer komplett liste her, men ta gjerne kontakt med oss direkte.