Tilbake til toppen
  /  Om oss

Om oss

Autorisert Regnskapsfører i Oslo – OM OSS

Skatt & Fradrag Kunstnere AS tilbyr digital bokføring i flere programmer (blant annet Conta, Power Office Go, 24Sevenoffice med fler) og tradisjonell bokføring på papir i henhold til gjeldende regler, lover og forskrifter.

Vi tilbyr også rådgivning vedrørende skatt, fradragsmuligheter, selskapsetablering, årsoppgjør og skattemeldinger til enkelpersonforetak og privatpersoner innenfor kulturbransjen.

Skatt & Fradrag Kunstnere AS er et autorisert regnskapsbyrå som tilbyr spisskompetanse rettet mot skapende og utøvende kunstnere. Selskapet ledes av en autorisert regnskapsfører med over 30 års erfaring og relevant praksis innenfor denne nisjen. Vi er derfor den ledende aktøren innenfor regnskap for denne målgruppen i Norge.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hva slags tjenester tilbyr Skatt & Fradrag Kunstnere AS?

Vi er et regnskapsbyrå som kan bistå med en rekke tjenester, blant annet å føre regnskap og budsjettering. I tillegg tilbyr vi rådgivning innen skatt, lønn, lover og regler, bistår i prosessen med å starte og drive eget selskap, og utfyller skattemeldinger. Vi assisterer ikke for ulike bransjer, men spesifikt for private og næringsdrivende skapende og utøvende kunstnere. Les mer på nettsiden for utvidende informasjon om våre regnskapstjenester. Merk at vår regnskapsfører i Oslo kan bistå med regnskap i hele Norge.

Hvorfor skal jeg velge nettopp dette regnskapsbyrået?

Det mange ikke er klar over når de skal starte og drive eget foretak er at det finnes mange ulike lover og forskrifter for regnskap som dekker ulike bransjer. Det innebærer et stort antall lover og regler å sette seg inn i, for eksempel for hvordan man fører regnskap, for skatt, fradrag og lønn. Autorisasjon kreves også for enkelte selskapstyper, noe som innebærer at det er behov for en autorisert regnskapsfører eller et autorisert regnskapsbyrå. Benytt deg av våre regnskapstjenester allerede i dag for å sikre at alt utføres riktig.

Hvem står bak selskapet?

Selskapet har siden 1986 vært driftet av Hans Petter Nagelstad, som er utdannet bedriftsøkonom. Han har siden 1991 hatt godkjent autorisasjon som regnskapsfører fra Finanstilsynet og fungerer som skatte- og regnskapsrådgiver for flere kunstnergrupper i Norge. I tillegg er han eier av samarbeidende selskap Kunst & Kultur Regnskap AS. Med autorisasjonen som regnskapsfører er du som kunde sikret en ekspert innen regnskapsføring. La oss bli din økonomiske rådgiver. Kontakt oss i dag for mer informasjon.