Tilbake til toppen
  /  Om oss

Om oss

Autorisert Regnskapsfører i Oslo – OM OSS

I oss finner du din økonomiske rådgiver med omfattende kunnskap om skatt, fradrag, regnskap og økonomi. Vi har godkjent autorisasjon som regnskapsfører fra Finanstilsynet og Regnskap Norge.

Kunstnere har svært avvikende og spesielle kostnader som krever erfaring og dyp bransjekjennskap. Tradisjonelle regnskapsbyråer har lite erfaring med kunstneres fradrag, og vil i de fleste tilfeller ikke godkjenne disse. Dette vil medføre en langt høyere restskatt, noe som ofte vil koste deg mer enn ved å benytte deg av vår spisskompetanse. Med andre ord, vi kan spare deg mer i skatt enn det du betaler til oss i honorar.

Skatt & Fradrag Kunstnere AS samarbeider med Kunst & Kultur Regnskap AS. Sistnevnte tar for seg andre selskapstyper som blant annet AS, stiftelser, foreninger, ideelle organisasjoner og DA/ANS. Disse selskapstypene har som regel både MVA- og lønnsrapportering, samt at flere har avdeling- og prosjektregnskap med støtte i fra Norsk Kulturråd/Kulturrådet.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hva slags tjenester tilbyr Skatt & Fradrag Kunstnere AS?

Vi er et regnskapsbyrå som kan bistå med en rekke tjenester, blant annet å føre regnskap og budsjettering. I tillegg tilbyr vi rådgivning innen skatt, lønn, lover og regler, bistår i prosessen med å starte og drive eget selskap, og utfyller skattemeldinger. Vi assisterer ikke for ulike bransjer, men spesifikt for private og næringsdrivende skapende og utøvende kunstnere. Les mer på nettsiden for utvidende informasjon om våre regnskapstjenester. Merk at vår regnskapsfører i Oslo kan bistå med regnskap i hele Norge.

Hvorfor skal jeg velge nettopp dette regnskapsbyrået?

Det mange ikke er klar over når de skal starte og drive eget foretak er at det finnes mange ulike lover og forskrifter for regnskap som dekker ulike bransjer. Det innebærer et stort antall lover og regler å sette seg inn i, for eksempel for hvordan man fører regnskap, for skatt, fradrag og lønn. Autorisasjon kreves også for enkelte selskapstyper, noe som innebærer at det er behov for en autorisert regnskapsfører eller et autorisert regnskapsbyrå. Benytt deg av våre regnskapstjenester allerede i dag for å sikre at alt utføres riktig.

Hvem står bak selskapet?

Selskapet har siden 1986 vært driftet av Hans Petter Nagelstad, som er utdannet bedriftsøkonom. Han har siden 1991 hatt godkjent autorisasjon som regnskapsfører fra Finanstilsynet og fungerer som skatte- og regnskapsrådgiver for flere kunstnergrupper i Norge. I tillegg er han eier av samarbeidende selskap Kunst & Kultur Regnskap AS. Med autorisasjonen som regnskapsfører er du som kunde sikret en ekspert innen regnskapsføring. La oss bli din økonomiske rådgiver. Kontakt oss i dag for mer informasjon.