Tilbake til toppen
  /  Tjenester   /  Likningsspørsmål, skatteoppgjør, endringer og klager

Likningsspørsmål, skatteoppgjør, endringer og klager

Likningsspørsmål, endringer og klager

Skatt & Fradrag Kunstnere AS er et autorisert regnskapsbyrå som tilbyr eksepsjonell kompetanse rettet mot skapende og utøvende kunstnere og privatpersoner. Vi har lang og bred erfaring, noe som gjør at du er garantert kvalifiserte regnskapsførere som har kjennskap til alle relevante lover og regler. Vi er med andre ord det rette regnskapsbyrået å kontakte dersom du har behov for å klage og/eller gjøre endringer ved likninger og skatteoppgjør. Du kan endre din skattemelding opptil 3 år tilbake i tid.

Dersom du har likningsspørsmål i forbindelse med skatteoppgjør som krever et behov for å klage eller ønsker å gjøre endringer ved avvik i skatteoppgjøret etter behandlet skattemelding – ta kontakt i dag. Vi utfører klager og endringer for våre kunstnere, slik at de slipper å sette seg inn i regelverket. I tillegg håndterer vi skjemaer og offentlige etater.

Husk at Skatt & Fradrag Kunstnere AS også tilbyr en rekke regnskapstjenester og skatterådgivning, som kan være nyttige for å unngå behov for endringer. Vi kan blant annet utføre skatteberegninger og kontroll, forhåndsutfylte skattemeldinger for private og næringsdrivende.

Du kan nå oss på telefon 950 26 188 eller sende en e-post til post@skattogfradrag.no.

Vi ser fram til å høre fra deg!