Tilbake til toppen
  /  Tjenester   /  Regnskap, Bokføring & Skatterådgivning

Regnskap, Bokføring & Skatterådgivning

REGNSKAP, BOKFØRING & SKATTERÅDGIVNING

Det kan være svært vanskelig å navigere seg gjennom jungelen av lover, forskrifter og regler som omfatter bokføring, skatter og avgifter. Ikke bare er det nødvendig å hele tiden opptre i tråd med norske bestemmelser, men du kan ende opp med å gjøre betydelige feil i regnskapsføringen vedrørende inntekter og fradrag, samt kanskje betale mer skatt enn nødvendig uten tilstrekkelig kunnskap eller god skatterådgivning.

Skatt & Fradrag Kunstnere AS tilbyr derfor bokføring- og skatterådgivning for både små selskaper som Enkeltpersonforetak og privat personer. Med regler som er i stadig endring, er vårt mål å sørge for at du til enhver tid kan føle deg trygg på at du og ditt selskap følger gjeldende regler og har fått med alle inntekter og trukket fra rette fradrag før du skal betale skatt. Vi bistår både norske og internasjonale kunstnere som er registrert i Norge.

Vi tilbyr derfor regnskapsføring og rådgivning om kostnader, rette fradrag og skatt for skapende- og utøvende kunstnere – både personlig og i selskapsform. På den måten vil våre kunstnere oppnå rett regnskap og bokføring med rett inntekt og lovlige fradrag.
Vet du at du som kunstner har spesielle fradrag? Scenekunstnere og skapende kunstnere kan få fradrag for kostnader som for alle andre næringer ville vært å betrakte som private kostnader, derfor er dette vanskelig og krever gode kunnskaper som vi har.

Ta kontakt med oss i dag for å forsikre deg om at du får et rett regnskap og følger lover og regler. Med Skatt & Fradrag Kunstnere AS med på ditt lag så vil du kunne føle deg trykk vedrørende bokføring, inntekter, fradrag og skatt. Du kan nå oss på telefon 950 26 188 eller sende en e-post til post@skattogfradrag.no.
Vi ser fram til å høre fra deg!

Lurer du på om du faller inn under vår nisje og kundegruppe? Du kan se et utdrag av de mange forskjellige kunstnerne her. Skulle du fortsatt være usikker på om du faller inn under kundegruppen, oppfordrer vi deg også til å ta kontakt.

Ofte stilte spørsmål og svar

HVA FÅR JEG IGJEN FOR Å BRUKE DERE SOM REGNSKAPSFØRER fremfor Å GJØRE DET SELV?

Du får personlig service og kontakt med egen kontaktperson både elektronisk og ved fremmøte. Vi har fokus på å besvare kundehenvendelser raskt, og svarer som regel i løpet av 24 timer. Ved kontroll eller bokettersyn oppnår du trygghet med å ha oss på laget. Ved å føre regnskapet selv, kan en feil koste deg dyrt.

HVA ER FORDELENE MED Å BRUKE DERE OG IKKE ENKLE REGNSKAPSPROGRAMMER (SLIK SOM FIKEN)?

Ingen digitale regnskapsprogrammer erstatter utdannelse, erfaring og kompetanse som autoriserte regnskapsførere har. «Skomaker bli ved din lest», sier vi. Det vil si, fokuser på din kjernevirksomhet og la profesjonelle utføre ditt regnskap.
Fordeler med å bruke et digitalt program:

  • Billigere, men erstatter ikke kompetanse

Ulemper med å bruke et digitalt program:

  • Vil ikke godkjenne spesielle fradragsposter som er fradragsberettiget innenfor kunst og kultur. Mange fradragsposter innen kunst og kultur ansees som private kostnader både hos en tradisjonell regnskapsfører og ved bruk av digitale regnskapsprogrammer.
  • Manglende spisskompetanse og rådgivning.
  • Du er alene om avgjørelsene – men er de riktige?
  • Det kan koste deg dyrt ved et eventuelt bokettersyn om du har ført feil.