Tilbake til toppen
  /  Tjenester   /  Regnskapsføring små næringsdrivende/EPF

Regnskapsføring små næringsdrivende/EPF

Regnskapsføring små næringsdrivende - EPF

Ved å benytte deg av en autorisert regnskapsfører hos et regnskapsbyrå, som Skatt & Fradrag Kunstnere AS, vil du oppleve å ha fokus på din kjernevirksomhet som er kunst, og vil kunne senke skuldrene ved at du har regnskapsført rett og levert inn rett årsoppgjør og skattemelding digitalt. Vi fører regnskap for små bedrifter/selskaper, og er spesialisert innenfor vår nisje som er regnskapsføring for kunstnere i Oslo og hele Norge.

Regnskapsprogram, som også inkluderer digitale programmer/nettbaserte regnskapsprogrammer, kan være svært praktiske, men erstatter ikke kunnskap og kompetanse. De ulike funksjonene kan virke spennende, men dette er også en fallgruve. Slike regnskapsprogram er rettet mot en rekke ulike bransjer, og er dermed ikke skreddersydd eller tilpasset kunstnere. Vi ser ofte kunder som har byttet over til slike program, men som så opplever at et helt enkelt regnskap for små bedrifter føres uriktig etter norsk kontoplan. Dette medfører relativt store regnskapsmessige feil og misforståelser, samt at årsregnskap og overføring til næringsregnskap blir utfordrende og vanskelig uten å selv være regnskapsfører.

Gjør det enda enklere for deg selv – benytt deg av en regnskapsfører som oss i Oslo og Norge som er spesialisert innen regnskapsføring for kunstnere.

Du kan nå oss på telefon 950 26 188 eller sende en e-post til post@skattogfradrag.no. Vi ser fram til bokføre for deg!

OFTE STILTE SPØRSMÅL OG SVAR

Hvorfor burde jeg ikke benytte meg av de rimeligste digitale løsningene som til eksempel Fiken sitt regnskapsprogram og andre liknende regnskapsprogram for små bedrifter?

Når du skal starte egen bedrift (enkeltpersonsforetak eller lite selskap) vil regnskap være en viktig del av driften. Det vil kreves at du har god kunnskap innen regnskapsføring og at du er kjent med god regnskapsskikk for små foretak. Bedriftens økonomi er avhengig av riktig ført og oppdatert regnskap som følger norsk lovgivning og praksis. Mange velger nå å gå for det som virker som et godt digitalt regnskapsprogram for å gjøre det enkelt for seg selv, uten å tenke på komplikasjonene som følger bruk av slike regnskapsprogram. Det krever kunnskap for riktig føring av regnskap, noe en autorisert regnskapsfører vil kunne bidra med.

Hva kan skje om det oppdages feil i føring av regnskapet mitt?

Ved bokettersyn/stedlig kontroll av Skatteetaten vil det mest sannsynlig føre til store ubehageligheter for skatteyter, med råd om at en regnskapsfører eller et regnskapsbyrå bør brukes. Det er ikke alltid like lurt å spare penger ved å kjøpe rimelige, brukervennlige digitale programmer og apper som likevel krever regnskapskunnskap. Det vil si at selv om et regnskapsprogram virker som en enda enklere løsning for deg og bedriften der og da, vil det faktisk være enklest og best om du benytter deg av våre regnskapstjenester og regnskapsførere. Kontakt oss i dag for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg.