Tilbake til toppen
  /  Tjenester   /  Fradragsmuligheter

Fradragsmuligheter

Fradragsmuligheter

Ref. Skattelovens § 6-1 Hovedregel om fradrag som er en god veiledning for egen næring;

«……fradragsrett er en kostnad som er pådratt for å erverve, vedlikeholde eller sikre skattepliktig inntekt…..»
Som selvstendig næringsdrivende (enkeltpersonforetak) vil du ha en rekke ulike fradragsmuligheter. Noen er nok ganske åpenbare, mens andre vil komme som en positiv overraskelse.

Det kan være vanskelig å navigere seg gjennom jungelen av lover og regler for å finne ut av nettopp hvilke fradragsmuligheter du kan benytte deg av. Du kan risikere stor restskatt om du ikke har kjennskap til dine fradrag, det vil si du vil tape penger på å ikke ha full oversikt. Dette er noe som kan skje om du selv velger å føre regnskapet ditt i altfor enkle digitale programmer, uten kunnskapen og erfaringen til spesialiserte regnskapsrådgivere som oss.
Skatt & Fradrag Kunstnere AS er et autorisert regnskapsbyrå som kan hjelpe deg med å finne ut av hva du har av mulige fradragsmuligheter, og optimalisere dette. Gjennom vår rådgivning vil du få kjennskap til hvilke regler som gjelder for deg og din virksomhet og hvordan du kan levere korrekt skattemelding. Ettersom vi er spesialister på kunstnervirksomheter, er du garantert bransjespesifikk ekspertise som det er vanskelig å finne hos andre regnskapsbyråer.
Du kan nå oss på toelefon 950 26 188 eller sende en e-post til post@skattogfradrag.no.
Vi ser fram til å høre fra deg!

Lurer du på om du faller inn under vår kundegruppe?

Vi tilbyr våre tjenester til kunstnere, som er skuespillere, dansere, musikere, sangere, komikere, artister, scenekunstnere, billedkunstnere, kunsthåndverkere, forfattere, skribenter, manusforfattere, journalister, programledere, regissører, koreografer, dramaturger, pedagoger, instruktører, scenografer, interiør- og arkitekter, fotografer, filmprodusenter, lyddesignere, lysdesignere, klesdesignere, make-updesignere, yogainstruktører, personlig trenere, body-art og mange flere beslektede kunstnervirskomheter.